Am participat astazi la cursul organizat de ASVSU – profesor Grososiu Vasile, si vreau sa imi exprim toata aprecierea pentru calitatea deosebita a acestui curs si mai ales pentru dedicatia si profesionalismul formatorilor. Va multumesc

Tenu Rodica (Nutrition & Regulatory Affairs Specialist) – Unilever SCE – 03 feb 2016

Felicitari pentru cursul sustinut astazi. Am gasit foarte utile informatiile si training-ul Dvs. Va urez multe realizari in activitatea Dvs, in popularizarea acestor notiuni la un public cat mai larg si sprijinul autoritatilor in tot ce faceti pentru Societatea Civila !

Boca Lucian (IT Helpdesk)- 03 feb 2016

Am luat parte la cursurile de Prim Ajutor de la Constanta. In primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru  ca ne-ati oferit din timpul dvostra pentru a ne invata lucruri necesare, lucruri care din punctul meu de vedere nu credeam ca am sa reusesc sa le invat in cateva ore. Am ramas placut impresionata de modul in care ne-ati invatat. Inca o data vreau sa va multumesc si sa va spun ca apreciez maxim meseria  dvoastra.

Neacsu Camelia

Am urmat cursul sustinut de domnul Vasile Grososiu si pot spune ca a fost mult peste asteptari - am fost foarte placut impresionat atat de materialul cursului, cat mai ales de felul in care a fost expus. Recomand cu multa caldura oricui este interesat de subiect, si nu numai.

Karacsonyi Doru – Inginer Software (Gemini Solutions)

Am ajuns intamplator la cursul de prim ajutor sustinut de domnul Vasile Grososiu. A fost un curs foarte interesant, util tuturor si expus intr-un mod placut si relaxant. Pentru mine a devenit un interes acest domeniu si doresc sa fac cunoscute aceste cursuri. Multumiri si nu in ultimul rand RESPECT!

Sali Mirela

Mi-a placut super mult cursul, formatorul chiar potrivit pentru asta, mi-a placut cum a interactionat cu noi si ca nu a fost genul de formare pur teoretica. Exemplele din viata reala cu care a presarat pe ici pe colo formarea au fost binevenite si cred ca asa retii si mult mai usor anumite informatii decat daca ar fi fost doar teoretice (o sa tin minte mereu sa intreb cati oameni erau in masina si daca Gigel nu e cumva pe marginea drumului intr-un sant inainte de a merge ceilalti la spital). Chiar as vrea sa repetam experienta pentru a ne reaminti lucrurile invatate, e foarte util si te face sa vezi altfel lucrurile, parca nu iti mai vine sa treci indiferent pe langa oameni cazuti pe strada.

Mihaela Ilie - Team leader (Webhelp Romania)

Cel mai tare curs la care am participat vreodata! Atat la nivel teoretic cat si practic! De-a lungul zilei am primit informatii utile pe care fiecare dintre noi, “laicii”, ar trebui sa le detinem. Ma inclin in fata trainerilor de la ASVSU, oameni foarte bine instruiti si cu o vasta experienta practica! In plus sunt foarte buni pedagogi ! Multumesc si felicitari!

Patranescu Cosmin – Unilever South Central Europe

Am participat la acest curs si nu mi-a venit sa cred cat de multe am invatat intr-o singura zi. Domnul Grososiu Vasile si colegii dansului ne-au explicat foarte bine ce inseamna sa oferi primul ajutor, care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmam si care sunt consecintele actiunilor noastre.Am trecut atat prin teorie, cat si prin practica, iar stilul profesionist al tranerilor ne-a ajutat sa desfasuram multe activitati si, deci, sa invatam foarte mult in timpul dat. Felicitari pentru acest curs si sper sa continuati sa va desfasurati activitatea cu aceeasi energie si acelasi entuziasm, fiindca sunt sigur ca salveaza vieti.

Antal Claudiu (Brand Building Executive) – Unilever South Central Europe

sus